Elke Tindemans

Lid Afdelingsbestuur, Lid dagelijks bestuur, Voorzitter Vrouw & Maatschappij Edegem

  • Geboorteplaats:

    Berchem

55 jaar geleden kwam ik met mijn ouders in Edegem wonen. Door werkomstandigheden vertoefde ik regelmatig in het buitenland, maar uiteindelijk besloot ik dat achter me te laten omdat ik me In Edegem het meest thuis voelde. Mijn echtgenoot en 2 zonen vinden dit ook.
Ik mocht de afgelopen 18 jaar,waarvan 6 als schepen, deel uitmaken van de Edegemse gemeenteraad, waar we uw vragen, verzuchtingen en ja, soms ook klachten, behandelen.
Mijn focus ligt voornamelijk op wijkwerking, omdat een buurt waar men elkaar kent, een goede buurt is, waar mensen graag met elkaar omgaan. Edegemnaars moeten aangemoedigd worden om graag met elkaar samen te zijn, al was het maar om nooit in een sociaal isolement terecht te komen.
De komende jaren ben ik tevens ook voorzitter van de Vrouw & Maatschappij afdeling in Edegem. V&M wil ervoor zorgen dat de bekommernissen van alle vrouwen aan bod komen in het politieke debat en dit in alle beleidsdomeinen. Graag engageer ik me ten volle om met onze vrouwen in de ploeg een aantal concrete zaken te realiseren in de nabije toekomst.

Op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie klonken we met onze leden, vrienden en mandatarissen op het nieuwe jaar. Dit jaar hadden…

Lees meer

Op de CD&V receptie werd de Europese lijst goedgekeurd. Huidig Europees parlementslid en voormalig nationaal CD&V voorzitter…

Lees meer