Op deze pagina komt u al de campagne-nieuwtjes te weten!

Bart Breugelmans lijsttrekker voor CD&V Edegem 

Als kandidaat-burgemeester ben ik heel fier om aan het roer te staan van een fantastische ploeg! Wij kiezen resoluut voor verandering en verjonging, versterkt met ervaring. Ons doel: een gezonde, groene en propere woongemeente met een krachtig verenigingsleven vol initiatief en geëngageerde inwoners die oog hebben voor elkaar!

Onze speerpunten nogmaals op een rijtje. 

In onze laatste folder vindt u een overzichtelijk plan met onze speerpunten op aangeduid en al onze kandidaten nogmaals opgelijst.

Onze vernieuwing 

Met maar liefst 11 nieuwe kandidaten, zetten we bij CD&V Edegem in op vernieuwing. Lees alles over Onze vernieuwing.

Lijsttrekkersdebat  In Jeugdhuis het Varken

Onze lijsttrekker en kandidaat burgemeester Bart Breugelmans ging in het jeugdhuis in debat met de andere lijsttrekkers in Edegem. 

ATV Debat

Onze lijsttrekker en kandidaat burgemeester Bart Breugelmans ging in de ATV-studio's in debat met de andere lijsttrekkers in Edegem. Hoe hij het er vanaf bracht? Oordeelt u hieronder zelf 

Wonen in Edegem

Onze speerpunten voor aangenaam wonen in Edegem heeft u inmiddels ook al in uw brievenbus gekregen!
Je kan al onze folders hier nalezen.

Fort 5 - puntenplan 

Onze jongeren zitten ook boordevol ideeën: zij organiseerden een eerste BBQ voor Hangar 27 en dachten vooraf samen met de verenigingen na over de toekomst van ons fort V: dit resulteerde in hun Fort-5-puntenplan.

Inbraken in Edegem: hoe zit dat  nu juist ? 

Tijdens de campagne zal u ongetwijfeld gemerkt hebben dat er een discussie is geweest over de inbraakcijfers  van de gemeente. Of waren het nu de cijfers van de politiezone?  Lees er hier alles over.

Proper Edegem

Onze speerpunten voor een properder en beter onderhouden Edegem zit ondertussen ook bij iedereen in de bussen!
Mocht u hem gemist hebben, lees er alles over op onze nieuwspagina

Reactie op standpuntwijziging GROEN over verkaveling Heihoefseweg

GROEN keurde in de gemeenteraad de verkaveling “Heihoefseweg” goed. Eén maand voor de verkiezingen kondigde GROEN  in volgend artikel in HLN met veel poeha aan dat het in Edegem moet gedaan zijn met verkavelen. Lees onze reactie in dit nieuwsbericht.

Heihoefseweg

Warm Edegem

Onze eerste verkiezingsfolder zit in de bussen!
Lees er alles over op onze nieuwspagina

CD&V Edegem kiest voor de fiets 

Tijdens de jaarmarkt ondertekenden we onze Edegemse fietsdeal ,In het bijzijn van Vlaams Parlementslid Orry Van De Wauwer en gedeputeerde van de provincie Ludwig Caluwé. 

Volledige lijst bekendgemaakt 

Aan de vooravond van de Edegemse jaarmarkt  hebben we onze volledige lijst bekendgemaakt. Lees er hier meer over!

 Op ronde?

Onze ploeg heeft de ambitie om te werken aan een gezonde, groene en propere woongemeente, met een krachtig
verenigingsleven en geëngageerde inwoners die oog hebben voor elkaar.

Om dit doel te bereiken willen wij  met zoveel mogelijk  mensen in gesprek zijn. Misschien ben je onze ploeg wel tegen het lijf gelopen tijdens de Jaarmarktfeesten 2018
Ook in juni en juli waren we al op pad, onder onze arm hadden we onze Deur aan Deur folder. In deze folder brachten we al een aantal thema's naar voor en wilden we al met u in gesprek gaan. Mocht je niet thuis zijn geweest als we aanbelden kan je de folder hier nog eens rustig nalezen. 

Wist je dat ? 

  •  We 11 nieuwe kandidaten op onze lijst hebben staan?
  • Met alle feedback die we hebben gekregen tijdens onze huisbezoeken, we aan de slag zijn gegaan. Het resultaat daarvan vindt u de komende weken in uw brievenbussen en op deze website!
  •  Je hier meer plaatjes van tijdens onze Ronde Van Edegem vindt?
  • We in de week van 11/06 tot en met 17/06 meer dan 500 deur aan deur bezoeken hebben gedaan!  We in totaal bijna aan 1500 voordeuren hebben aangebeld
  • Bart Breugelmans onze lijsttrekker is?   CD&V Edegem kiest resoluut voor verandering en verjonging en trekt met een vernieuwd verhaal naar de kiezer. Lees hier alles over onze eerste 5 kandiddaten!
  • U verdere info over onze ganse lijst  hier  kan terugvinden.