Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
Nieuwsbrief mei 2018 - Bart Breugelmans lijsttrekker
Bart, Ann, Adrian, Pascale en Wim, onze top-5 voor oktober !
Lancering Nieuwsbrief
met de lancering van onze maandelijkse nieuwsbrief wil CD&V Edegem u zo goed mogelijk op de hoogte houden over het politieke reilen en zeilen in Edegem, nieuws uit onze afdeling en het campagnenieuws. 

Bart Breugelmans onze lijsttrekker !
Zondag 6 mei kwamen onze leden samen in de pas geopende brasserie in het koetshuis van Hof ter Linden om te beslissen over de eerste namen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Bart Breugelmans wordt onze lijsttrekker! Op plaats 2 vinden we Ann Decleyn terug gevolgd door Adrian De Weerdt en Pascale Swolfs de top-5 wordt vervolledigd door Wim Verrelst. Kom hier meer te weten over onze top-5-kandidaten
CD&V Edegem kiest resoluut voor verandering en verjonging en trekt met een vernieuwd verhaal naar de kiezer!
CD&V jongeren kuisen fort V op !
Na vele klachten van verenigingen, passanten, konden onze jongeren dit niet meer aanzien en besloten om samen de handen uit de mouwen te steken. Met hun prikkers, vuilzakken en handschoenen gingen zeaan de slag! Met resultaat! Deze actie werd ook opgepikt door de pers.
Indien u geen interesse heeft om deze nieuwsbrief nog te ontvangen, kan u zich ten allen tijden uitschrijven via link onderaan deze mail. 
>
>
>
>