Begin 2019 starten de werken aan het vrijetijdscentrum (VTC) op de parking van Den Willecom en in de tuin van Huis Hellemans. Wij juichen toe dat er een moderne bib en ontmoetingsplek komt, en dat de bovenliggende appartementen (voorlopig) werden geschrapt.

Anderzijds waren er betere locaties voor dit project, zoals het oude postkantoor of de zone tussen Cartouche en zaal ‘t Centrum, waar bestaande ruimte beter zou kunnen worden benut

Lees meer in het artikel van Gazet Van Antwerpen voor meer duiding
https://www.gva.be/cnt/blkde_02617600/nog-altijd-op-verkeerde-plek

Of via voorgaande nieuwsberichten op onze website:

VTC: of hoe het centrum opofferen voor de timing

Burgemeester Koen Metsu spuit mist over dossier VTC: kentering of zoveelste kleine aanpassing van een slecht plan?

408 bezwaarschriften en gemeentebestuur werkt koppig verder aan VTC

Protest tegen VTC groeit

VTC onthult ware gelaat: appartementsblok hoger dan sporthal

Welkom bij CD&V. Onze websites maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren. Lees onze Cookies Policy voor meer informatie. Ons cookiebeleid en deze voorkeuren gelden voor alle CD&V-websites. Door op 'Akkoord' te klikken, ga je akkoord met de geselecteerde cookies.