Geniet van een ontspannen picnick vol plezier, heerlijk eten en boeiende gesprekken tijdens onze picnick in het prachtige park 'De Romeinse Put'! Op zondag 2 juli verwelkomen wij u vanaf 11:00 uur voor een gezellig samenzijn en een waardevol netwerkmoment waar u onze cd&v raadsleden het vuur aan de schenen kunt leggen indien u dit wenst.

Neem zelf uw favoriete gerechten en lekkernijen mee en deel uw culinaire creaties met andere deelnemers. Samen zullen we genieten van een smakelijke verscheidenheid aan heerlijkheden en elkaars gezelschap. Of u nu uw befaamde sandwiches, een exotische salade of een boterham met kaas wilt meenemen, er is voor elk wat wils. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en culinaire hoogstandjes te delen.

Naast het genieten van onze zelf meegebrachte maaltijden, is er sinds kort terug de mogelijkheid om verfrissende drankjes te bestellen in de aangrenzende 'Bar Romain' in 't Forum. Van verkwikkende sappen tot heerlijke cocktails, u kunt uw dorst lessen met een breed scala aan drankjes, zodat u nog meer kunt ontspannen en genieten van onze picnick.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft cd&v Edegem een kleine verrassing voor u in petto. We zullen een klein dessertje voorzien om uw smaakpapillen te verwennen en uw picknickervaring nog zoeter te maken. Het zal een heerlijke traktatie 'homemade by Gert' zijn om uw maaltijd perfect af te sluiten.

Dus haal uw picknickmand tevoorschijn, verzamel uw vrienden, familie en buren, en sluit u aan bij ons in het prachtige park 'De Romeinse Put' op zondag 2 juli vanaf 11:00 uur. Vergeet niet om een dekentje, stoelen en misschien zelfs een frisbee of een bal mee te nemen, zodat u kunt ontspannen en plezier kunt hebben op deze idyllische locatie.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen met u een onvergetelijke dag vol gezelligheid en verbinding te beleven. Tot ziens op onze picnick in 'De Romeinse Put'!

Praktische info en (niet verplichte) inschrijving : Picknicken aan de Romeinse put